Heb je jezelf altijd al eens willen verdiepen in de wereld van beleggen? In deze blog lees je meer over een cursus beleggen die jou daarbij kan helpen! Tegenwoordig kun je natuurlijk sparen, alleen je spaargeld krijgt niet meer waarde door de lage rente.

Daarom is er vast wel eens de gedachte door je hoofd gegaan om te gaan beleggen. Maak van jouw belegging nog meer geld!

Tips voordat je gaat beleggen

Hier vind je een aantal tips die je kunnen helpen voordat je begint met beleggen. Heb jij niks met geld of beleggen dan kun je al snel de keuze maken dat een cursus niets voor jou is.

Als je investeert zonder verstand van zaken te hebben dan neem je een pure gok, wat erg risicovol is. Zorg er dus voor dat je gemotiveerd bent om je te verdiepen in de beleggingswereld en bereid bent om te investeren.

Wat is een cursus beleggen dan precies?

De cursus waar ik het over wil hebben is gefocust op cryptocurrency, denk aan bijvoorbeeld een bitcoin. De cursus kan jou helpen als je je herkent in minimaal 4 van de 6 standpunten hieronder:

  • Je weet niet waar je moet beginnen
  • Je wilt een goede uitleg die iedereen kan snappen
  • Je hebt geen verstand van zaken
  • Je bent nieuwsgierig
  • Je kunt het extra geld goed gebruiken
  • Je bent bang om geld te verliezen

Je herkent je zelf hierin, goed! Dan nu meer over de cursus beleggen. De cursus bestaat uit 29 lessen aan online lesmateriaal met 200 quizvragen om jouw kennis te toetsen, inclusief een certificaat. Daarnaast krijg je voor altijd toegang tot nieuwe updates en 6 extra e-boeken die jou meer vertellen cryptocurrency.

Verder heb je toegang tot een VIP community groep waar jij jouw vragen kwijt kunt. Crypto experts zullen jou helpen als mentor en je krijgt 20% korting op transactiekosten bij Binance (een beleggingskanaal).

Wat kost deze cursus beleggen?

Oké interessant, maar wat mag dat dan kosten? De kosten van de cursus beleggen bedragen €567,- en je zult levenslang toegang hebben tot alle producten. Je denkt nu bij jezelf wat een flinke investering, hier ga ik straks verder op in.

Mocht je niet tevreden zijn of toch je twijfels hebben dan kun je binnen een termijn van 14 dagen je geld terugvragen en het zal per direct teruggestort worden zonder gevolgen.

Kan ik geld verdienen met de cursus beleggen?

Investeren in cryptocurrency brengt natuurlijk altijd risico’s met zich mee, maar! Wanneer koersen flink op de markt stijgen spreken we van een zogenoemde ‘bubbel’. Deze bubbels zijn al meerdere malen voorgekomen en alleen maar groter geworden.

Dit betekent dus hoe eerder je investeert in de cryptocurrency en goed research doet naar jouw investering, des te meer geld je kunt verdienen als je maar vroeg genoeg instapt. Tijd is geld! De investering van ongeveer €570,- zou je dus ontzettend snel kunnen terugverdienen met één juiste investering in de cryptocurrency en deze cursus vertelt jou hoe je dat moet doen!

Als je je inschrijft voor de Masterclass dan krijg je een flinke korting van Investeringsadviseur. Deze kan oplopen tot wel €300,00. Dus wil je aan de slag met jouw ontwikkeling over cryptocurrency? Investeer dan eens in een goede cursus waar je echt wat aan hebt.