Wat heeft Centraal Beheer gemaksbeleggen jou te bieden? Bij gemaksbeleggen doen de experts van Centraal Beheer het werk. Hierdoor hoef je zelf niet hele dagen de beurzen en laatste nieuwtjes te volgen.

Doordat er gewerkt wordt met mixfondsen blijven de kosten laag. Wat mixfondsen zijn leg ik hieronder uit. De lage kosten en zorgeloos beleggen vormen een perfecte combinatie.

Wat zijn mixfondsen?

Een mixfonds is een combinatie van verschillende soorten beleggingen. Je hebt het dan over obligaties, aandelen, vastgoed, valuta en grondstoffen als olie en goud. Deze mix van verschillende producten en geld zorgen voor een spreiding van het risico.

Dit komt bijvoorbeeld, omdat de waarde van een aandeel in een bepaalde periode sterk kan stijgen of dalen. Terwijl een valuta zoals de euro een stabiele investering is.

Keuze genoeg met gemaksbeleggen

Het is bij gemaksbeleggen mogelijk om uit 3 verschillende mixen te kiezen. Je hebt de keuze uit voorzichtig, gemiddeld en ambitieus. Voorzichtig bestaat meer uit stabiele producten zoals obligaties. Daarentegen bestaat ambitieus voor het grootste deel uit bedrijven aandelen.

Door de verschillende mogelijkheden kun je het mixfonds kiezen wat het beste bij jou past. Neem je graag wat risico pak dan ambitieus, heb je liever wat meer zekerheid dan past gemiddeld beter bij je.

Gemaksbeleggen ervaring

In vergelijking tot andere aanbieders van beheerd beleggen komt Centraal Beheer gemaksbeleggen als goedkoopste over een jaar uit de bus. De ervaring van klanten is ook lovend: “het openen van een rekening gaat gemakkelijk en is snel geregeld.” Dit is een veel voorkomende gemaksbeleggen ervaring. Centraal Beheer maakt het openen van een rekening zo makkelijk mogelijk en dat ook nog zonder aansluitingskosten.

Samen met het feit dat de mixfondsen van gemaksbeleggen het hoogste rendement hadden vergeleken met concurrenten. Maakt het dat een klant van Centraal Beheer gemaksbeleggen niets te klagen had. Maar bij beleggen geldt altijd dat in het verleden behaalde resultaten niet als garantie gezien mogen worden voor de toekomst.

Beheer via de app

Via de Centraal Beheer gemaksbeleggen app heb je gemakkelijk inzicht in je investering. Op elk moment van de dag kun je de status van je belegging inzien. Daarnaast is het ook mogelijk om op elk moment van de dag geld in te leggen of juist geld op te nemen.

Hiermee hou je controle over je beleggingen. Zit je dan toch even krap bij kas? Dan kun je gemakkelijk via de app beleggingen verkopen. Heb je juist een meevaller dan kun je het geld opzij zetten via de app.

Andere producten

Centraal Beheer heeft naast gemaksbeleggen ook fondsbeleggen. Bij fondsbeleggen heb je de keuze uit maar liefst 7 verschillende mixfondsen. Bij fondsenbeleggen is wel financiële kennis gevraagd, maar gelukkig krijg je hulp van de beleggings-experts van Centraal Beheer.

Bij fondsbeleggen investeer je in 1 of meer mixfondsen. Bij deze mixfondsen zijn verschillende kosten verbonden. Deze zijn voor investering begrippen zeer laag bij Centraal Beheer. Zeer interessant als je met wat grotere bedragen wilt gaan beleggen.

Is het gemaksbeleggen dus iets voor jou?

Gemaksbeleggen van Centraal Beheer is de oplossing voor iemand die wil investeren, maar er zelf geen omkijken naar wil hebben. Centraal Beheer kan door de verschillende beleggingen groot aan te kopen de kosten laag houden. Daarnaast heb je door de handige app op elk moment inzicht in je investeringen.

centraal beheer beleggen