Raadpleeg een adviseur met AFM-erkenning

Investeringsadviseur plaatst artikelen over crypto, de aandelenmarkt en alles omtrent beleggen en investeren. Alle informatie die gebruikt wordt voor deze artikelen worden gehaald vanuit bronnen die wij beschouwen als betrouwbaar. Echter kunnen wij niet garanderen dat de inhoud van deze bronnen volledig juist is. 

De artikelen die worden geschreven zijn vanuit het perspectief van de auteur geschreven. Het is gebaseerd op de mening van de auteur en is dus niet geschikt als beleggingsadvies. De artikelen zijn niet geschreven om te dienen als een oplossing voor uw persoonlijke financiële status. Investeringsadviseur geeft geen financieel advies en is geen financieel adviseur. Raadpleeg het AFM-register van de Autoriteit Financiële Markten als u op zoek bent naar een adviseur. 

Het kan zijn dat de artikelen over de tijd aan vernieuwing toe zijn, waardoor de informatie niet meer relevant is. De auteur wordt niet verplicht alle artikelen up-to-date te houden. Investeringsadviseur staat niet garant dat alle informatie op Investeringsadviseur.nl foutloos en accuraat is. 

Investeren is op eigen risico

Investeringsadviseur staat los van alle investeringen die worden gemaakt door de lezers van de artikelen. U bent volledig verantwoordelijk voor alle financiële beslissingen die u neemt op basis van informatie op onze website.

Wanneer u investeert kan dit ertoe leiden dat u winst of verlies maakt. Dit geldt voor elke investering die u maakt. U snapt dat wanneer u een investering maakt u risico loopt om geld te verliezen en u geen aanspraak kunt maken op Investeringsadviseur. Wij zijn echter alleen bron waaruit u informatie kunt verstrekken over het beleggen.

Deze disclaimer is voor het laatst gewijzigd op 20 April 2022.