Tegenwoordig kun je bij vele brokers beleggen. Beleggen bij Binck bank is een van de opties die je hebt. Omdat de keuze zo groot is willen we je graag een handje helpen. Zo gaan we je in dit artikel vertellen wat het beleggen bij Binck bank inhoudt en hoe het werkt. Lees daarom snel verder.

Over Binck bank

Binck bank is 20 jaar geleden met goede moed vanuit een zolderkamer begonnen. Hun doel was om beleggen voor iedereen mogelijk te maken. Het was namelijk nog niet zo toegankelijk 20 jaar geleden. 

Alleen echte beleggers hadden toegang tot de aandelenmarkt. Zo was er nog niet veel informatie ter beschikking voor iedereen zoals dit nu met het internet wel is. Het was alleen voor bedrijven erg aantrekkelijk. Gelukkig heeft Binck bank hier verandering gebracht.

Waarom beleggen bij Binck bank?

Als je gaat beleggen bij Binck bank heb je toegang tot meerdere opties. Zo kun je bij Binck bank beleggen wanneer je een beginner bent, maar ook als je een ervaren belegger bent. De diensten die ze aanbieden zijn hieronder te vinden. Enkele zullen we even voor je toelichten.

Pensioen beleggen

Het sparen voor een pensioen kan een van de redenen zijn om te beginnen met beleggen. Voor de lage spaarrentes hoef je het namelijk niet meer te doen. Bij Binck bank kun je ervoor kiezen om te starten met pensioen beleggen.

Dit pensioen beleggen gaat eigenlijk vrij gemakkelijk en is erg transparant. Zo kun je via de website van Binck een calculatie doen. Hierbij vul je in wat je initiële investering wordt en wat je maandelijkse inleg gaat zijn. Dan krijg je gelijk te zien wat je return kan zijn over het aantal jaar dat jij wilt gaan beleggen.  

Laten beleggen

Voor de beginnende investeerder is het laten beleggen een uitstekende keuze. Wanneer je geen tijd hebt om uren lang te zoeken naar de juiste investering, kun je laten beleggen. Als je gaat laten beleggen bij Binck bank kun je kiezen uit twee verschillende opties.

Forward laten beleggen Binck bank

Als je kiest voor een kant-en-klare beleggingsoplossing, kies je voor Forward beleggen Binck bank. Je kiest bij deze vorm van beleggen uit een van de drie profielen die Binck heeft opgesteld. Vervolgens doet Binck alles voor jou en hoef jij je geen zorgen meer te maken. Je kunt beleggen vanaf € 1.500,- 

Comfort laten beleggen Binck bank

De andere optie is Comfort beleggen. Bij het Comfort pakket is de mogelijkheid om te beleggen vanaf € 15.000,-. In dit pakket krijg je echter wel een meer gepersonaliseerd profiel gefocust op de groei van uw geld. 

Door middel van een uniek systeem worden de risico’s beperkt bij een dalende markt. Hier hoef je je dan ook geen zorgen meer over te maken. We hopen dat je je iets meer bewust bent geworden van de opties die Binck te bieden heeft.