Je wilt gaan starten met beleggen, dat doe je onder andere bij Binck Bank beleggen. Binck Bank beleggen biedt je verschillende mogelijkheden om als starter je weg te vinden, maar ook als ervaren belegger kun je hier goed te voeten uit.

Wat jouw reden ook is om op zoek te gaan naar een goede broker, hier geven we je uitleg over de mogelijkheden bij Binck bank. Lees daarnaast ook snel de reviews voor een onafhankelijk advies van andere beleggers.

Over Binck bank

Volgens Binck zit beleggen hen al 25+ jaren in de vingers. Ooit begonnen ze op een zolderkamer, vol goede moed om beleggen ook voor particulieren toegankelijk te maken. 25+ jaren geleden was beleggen namelijk niet zo makkelijk als dat nu vandaag de dag is.

Toen was het voor velen onduidelijk waar te starten, duur en eigenlijk alleen voor het bedrijfsleven weggelegd. Gelukkig heeft Binck bank beleggen een brug geslagen en kan iedereen vandaag nog makkelijk starten met beleggen.

Zelf beleggen

De naam zegt het al, als je zelf kennis hebt van beleggen dan kun je bij Binck bank zelf aan de slag. Je kunt gebruik maken van een app wat het beleggen nog makkelijker maakt. Zo kun je ’s avonds tijdens het avond eten even checken hoe je beleggingen erbij staan.

Wanneer je ervoor kiest om zelf aan de slag te gaan, open je een rekening bij Binck bank. Je krijgt dan een transactie tegoed van €200,00. Daarnaast betaal je de eerste 1 maand geen service fee. Ideaal om het eens uit te proberen als beginnende belegger.

Ga je aan de slag met zelf beleggen? Dan kun je een keuze maken uit een beleggingspakket.

  • Green: lange termijn beleggers die 1 á 2 keer per maand een belegging kopen.
  • Blue: voor slimme beleggers die vooral interesse hebben in turbo’s en opties.
  • Black: voor de daytraders op de beurs en dus dagelijks handelen.

Je staat er nooit alleen voor, ook niet als je zelf gaat beleggen. Binck bank staat altijd voor je klaar om jou te helpen met deskundig advies.

Fonds beleggen

Ervaar het gemak van beleggen in beleggingsfondsen.  Je kunt investeren in portefeuilles die beheerd worden door experts. Met beleggingsfondsen kun je als belegger gebruik maken van de expertise van fondshuizen en hun wijze van spreiding en risicobeheer. Wij raden jou aan om verspreid te beleggen en er is bovendien een zeer ruime keuze in beleggingen. Wanneer je je nu inschrijft betaal je de eerste maand geen service fee.

Ga snel naar de website van Binck bank beleggen en lees daar meer over periodiek beleggen, ETF’s en welke beleggingsfondsen er beschikbaar zijn.

Laten beleggen

Naast dat je zelf aan de slag gaat met beleggen, kun je er ook voor kiezen het volledig uit handen te geven. Binck bank beleggen biedt je de mogelijkheid om vanuit kennis en expertise het beste rendement voor jou te behalen. Je hebt natuurlijk altijd inzicht in je investeringen en kunt altijd zien wat het rendement van jouw beleggingen is via de app.

Als je jouw beleggingen graag door een expert van Binck laat uitvoeren, dan kun je een keuze maken uit 3 pakketten beheerd beleggen die ze aanbieden:

  • Forward; wanneer je jouw investering doelgericht wilt laten groeien
  • Comfort; focus op vermogensbehoud wanneer de markt door een dip gaat
  • Select; Binck bank gaat dagelijks opzoek naar de beste investeringen voor jou

Binck Pensioen beleggen

Nadenken over de toekomst, dat moeten we allemaal. Daarom biedt Binck bank de mogelijkheid om nu aan te slag te gaan voor later, want ook dan wil je blijven doen wat je altijd al deed.

En dat is genieten van het leven. Pensioen beleggen is eigenlijk een lijfrente rekening openen. Je hoeft met pensioen beleggen hier verder niet naar om te kijken, Binck bank neemt alle handelingen voor je uit handen.

Wist je dat..

.. Er meer dan 600.000 beleggers online handelen via Binck

.. Binck al meer dan 25+ jaar ervaring in de markt heeft

.. Binck internationaal georiënteerd is?

.. Binck marktleider is in online beleggen?

.. deze bank Deense roots heeft?