Plus500 crypto verhandelen is sinds kort mogelijk. Het is nu mogelijk om bij Plus500 veel verschillende aandelen, opties en crypto te verhandelen. Alles over Plus500 crypto verhandelen lees je direct hieronder.

Aanbod van cryptovaluta

Plus500 heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten crypto munten. Deze selectie bestaat uit de grootste, bekendste en meest interessante munten. Deze munten zijn direct aan te schaffen bij Plus500. De crypto munten staan gekoppeld aan je account. Hierbij hoef je je geen zorgen te maken over de ‘blockchain’ waar de munten opgeslagen staan.

Dit technische gedeelte van verzorgt Plus500 volledig. Hierdoor kan jij je focussen op het kopen en verkopen van crypto. De munten die op het moment van schrijven verhandelbaar zijn op Plus500 staan hieronder opgesomd. 

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Crypto 10 
  • Litecoin 
  • NEO
  • Ripple XRP
  • IOTA

Voordelen crypto CFD’s

Het beleggen in bitcoin bij Plus500 heeft als voordeel dat er geen speciale rekeningen zijn, die gekoppeld zijn aan een bepaalde exchange. Daarnaast kun je online handelen in elke richting. Hierdoor is het kopen van bitcoin bij Plus500 net zo makkelijk als het verkopen ervan. 

Doordat de crypto markt altijd doorloopt en nooit onderhoud heeft, is het mogelijk om elke dag van de week te kunnen handelen. Dit heeft als voordeel dat je als nacht persoon ook door kan gaan met handelen in crypto. Het zit niet gebonden aan vaste tijden. De AEX daar in tegen is alleen op werkdagen van 9 tot 5. 

Bij het investeren in Plus500 crypto kan je handelen met hefboomwerking. Dit houdt in dat als je € 100 inlegt je de mogelijkheid hebt om handels transacties te voltooien die een waarde hebben € 200. Hierdoor kan je grote winsten behalen. Maar je moet wel opletten dat je met geld investeert die niet hebt en ook kunt verliezen.

De koers voorspellen

Bij het handelen in CFD’s, Contracts for Difference, voorspel je eigenlijk wat de prijs van de cryptomunt gaat doen. Voorbeeld de koers van bitcoin is € 11.000. Je denkt dat de prijs gaat dalen naar € 10.000. Je besluit een short optie te plaatsen waarbij de munt dus van € 11.000 gaat naar € 10.000 als je het goed hebt verdubbeld het ingelegde bedrag. Maar heb je het fout raak je het ingelegde bedrag kwijt.

Het is dus een spel van voorspellen en geluk hebben. Bij een CFD bezit je zelf geen crypto of altcoins. Als je dus handelt in Plus500 Ripple. Speculeer je of de prijs omhoog of omlaag gaat. Je bent zelf niet in het bezit van Ripple.

Gratis oefenen

Plus500 crypto geeft je de mogelijkheid om het handelen in CFD’s gratis te proberen. Dit is mogelijk via een gratis demo rekening die je aan kan vragen bij Plus500. Want CFD’s is een lastig te begrijpen begrip en is het makkelijkst te leren door gewoon te doen.

Door verschillende orders te plaatsen en te kijken wat goed en slecht gaat. Hierdoor kan je op een speelse manier leren hoe je met CFD’s moet handelen. Het juist voorspellen van de prijs zorgt ervoor dat jij winst maakt! Dus ga vandaag nog aan de slag met het verhandelen van CFD’s bij Plus500 crypto.