Wil jij niet continu achter je computer moeten gaan zitten wanneer je wilt beleggen? Dan heb ik de beste applicaties om te beleggen voor jou! Ik zal je vertellen met welke applicatie beleggen het beste gaat en waarom dit zo is.

Er zijn namelijk veel applicaties online die je kunt gebruiken, maar sommige zijn niet beschikbaar voor Nederland of er zijn andere problemen waardoor het niet voor jou het beste is. Daarnaast moet je ook rekening houden met wat voor soort investeringen je wilt doen.

Waar heb ik opgelet?

We gaan eerst even kijken waar je naar moet kijken bij een applicatie voor beleggen. Er zijn zoals eerder gezegd al enkele zaken waar je op moet letten om zo met de beste applicatie beleggen te gaan uitvoeren.

Al deze functies zijn ook meegenomen in de keuzes voor de 3 beste beleggen applicaties van Nederland. De lijst met alles waar we rekening mee hebben gehouden is als volgt:

  • Functies
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Beveiligd
  • Concreet
  • Betrouwbaar
  • Beleggingskosten

De 3 beste beleggen applicaties

De 3 beste applicaties om te beleggen zijn niet op volgorde gezet, omdat ik vind dat deze 3 applicaties de beste zijn. Het zou heel lastig worden om hier een goede top 3 van te maken ook, omdat ik ook rekening moet houden met de verschillende situaties die iedereen heeft en waarom zij deze applicaties willen gebruiken.

Plus500

Met welke applicatie beleggen het goed gaat, is als eerste de bekende Plus500 applicatie. Plus500 is is een CFD-broker en is een van de meest gebruiksvriendelijke mobiele applicatie om te beleggen. De applicatie is wereldwijd beschikbaar, wat ook weer zorgt voor de betrouwbaarheid van de applicatie.

Onder Nederlanders is deze applicatie ook zeer populair. Het doel van de applicatie van Plus500 is het zo makkelijk mogelijk maken om te beleggen. De applicatie is voor zowel iOS- als Android gebruikers beschikbaar.

DEGIRO

DEGIRO is een Nederlands mobiel beleggen applicatie. Met deze applicatie wordt beleggen in aandelen heel simpel en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Het maakt niet uit of je een ervaren of beginnende belegger bent. Daarom is deze applicatie ook zeker het proberen waard.

DEGIRO is zowel beschikbaar voor iOS- als Android gebruikers en biedt de mogelijkheid om toetreden op meer dan 60 wereldwijde markten met keuze uit meer dan ruim 2 miljoen beleggingsproducten!

Trading212

De laatste applicatie op mijn lijst is Trading212. Trading212 is niet de meest bekende applicatie voor het beleggen, maar zeker niet de minste. De applicatie is lekker beknopt en straight-to-the-point. Hierdoor word je niet overspoelt met informatie, maar kun je gelijk aan de slag. Het is geschikt voor zowel beginnende als ervaren beleggers. De applicatie is te gebruiken op iOS- en Android apparaten.