ABN Amro is tegenwoordig bij velen bekend. De bank is namelijk de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste banken van Nederland. De bank focust zich op retail, private en corporate banking in Nederland en buitenland.

ABN Amro is niet altijd een van de grootste banken geweest. In 1991 is de bank ontstaan door een fusie van Rob Hazelhoff (ABN) en Roelof Nelissen (Amro). Door hard werken en altijd betrouwbaar resultaat te leveren is ABN Amro uitgegroeid tot wat de bank vandaag de dag is.

Diensten

Wanneer het gaat om ABN Amro beleggen bieden ze twee verschillende diensten aan. Zo bieden ze ‘beheerd beleggen’ en ‘zelf beleggen’ aan. Je hebt hierdoor zelf de keuze om te bepalen welk soort belegging het beste bij jou past. Hieronder kun je de voor- en/of nadelen lezen van deze mogelijkheden.

Begeleiding met ABN Amro beleggen?

Voor de startende investeerder kan de markt nogal spannend zijn. Dit weet ABN Amro ook en daarom willen ze je graag helpen. Met ABN Amro vermogensbeheer word je geholpen door echte experts. Zij hebben jarenlang ervaring in hun vakgebied en zullen hun best doen om zoveel mogelijk rendement te behalen.

De experts zullen je advies geven over de aandelenmarkt. Dit is een goede keuze als je niet zo veel tijd hebt om de markt te onderzoeken. Ook een goede oplossing wanneer je geen ervaring hebt in beheerd beleggen en hier in wilt groeien.

Zelf beleggen met ABN Amro beleggen

Wanneer je al meer thuis bent in de beleggingswereld kun je met ABN Amro beleggen zelf gaan beleggen. Met deze optie kun je zelf alles bepalen en zelf je eigen keuzes maken.

Je bent niet meer afhankelijk van experts en gaat zelf aan de slag. Ook hier staat ABN Amro natuurlijk wel voor je klaar om je van advies te voorzien wanneer dat nodig is.

Waarom ABN Amro beleggen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen voor ABN Amro kiezen. We zullen een kort overzicht geven van alle voordelen van ABN Amro beleggen en waarom andere beleggers juist voor ABN Amro hebben gekozen. 

  • Beleggen is voor iedereen
  • Controle in eigen handen
  • Beginnen of stoppen wanneer jij wilt
  • Wereldwijde service
  • Altijd online beschikbaar

Beleggen voor iedereen

Bij ABN Amro beleggen kan iedereen beleggen. Zo kun je hier ook beleggen als je zelf geen expert bent. De experts zullen je advies geven over opties op de markt. Hierdoor hoef jij zelf geen ervaring te hebben en kun je beginnen wanneer jij wilt. Voor de ervaren investeerders zijn er natuurlijk ook mogelijkheden bij ABN Amro beleggen.

Controle in eigen handen

Het is jouw geld, dus jij bepaalt hoe je het wilt beleggen. Of je met een agressieve strategie of met een defensieve strategie wilt komen, uiteindelijk bepaal jij het. Natuurlijk kun je adviezen ontvangen, maar uiteindelijk maak jij de keuze. Heb je geen goed gevoel over de markt? Dan investeer je niet en wacht je even af.

Beginnen of stoppen wanneer jij wilt

We raden je aan om goed na te denken welke beleggingsstrategie bij jou en je financiële situatie past. Misschien is het een goed idee om je eens te laten adviseren door een financieel adviseur of een gekwalificeerde broker.

Wanneer je zelf aan de slag gaat met beleggen, is het slim al wat kennis in huis te hebben. Wat je ook kiest, alles is mogelijk met ABN Amro beleggen. Je kunt starten en stoppen met beleggen wanneer jij dat wilt.

Wereldwijde service

Als je wilt beginnen met ABN Amro beleggen, betekent dat niet dat je thuis moet zijn. Je kunt dit letterlijk overal ter wereld doen, door een wereldwijde service van ABN. Waar je ook bent ter wereld, via online opties ben je zo in contact.

Experts staan ook via deze weg klaar om je vragen te beantwoorden. Handig als je bijvoorbeeld een keer op reis bent voor werk of aan het genieten bent van een vakantie.

Altijd online beschikbaar

Met de ABN Amro app kun jij overal ter wereld online beleggen. Via het internet kun jij je beleggingen aanpassen of via de app. Hierdoor ben je niet afhankelijk van een bepaalde locatie, maar kun je snel iets aanpassen wanneer je wilt.