Bij een crypto broker kun je verschillende soorten cryptomunten kopen, verkopen en ‘converteren’. Een crypto broker is de vertrouwenspersoon tussen jou en de ‘blockchain’. Hoe dit allemaal werkt gaan we nu voor jou uitleggen.

Wat doet een crypto broker?

Deze cryptomunten staan op de blockchain en zijn gekoppeld aan een persoonlijke sleutel. Dit is allemaal heel technisch, maar dat is wat deze cryptocurrency brokers zo interessant maakt. 

Ze regelen alles voor je aan de technische kant waardoor jij zonder moeite bitcoin en andere crypto kunt kopen. Verder biedt een crypto broker ook informatie en inzicht in wat er speelt in de wereld van crypto. Hieronder lees je meer over bitcoin brokers en wat de beste crypto broker is.

Waar moet je op letten?

Bij het uitkiezen van een broker moet je naar verschillende factoren kijken. Het verschilt natuurlijk per situatie wat voor jou de beste broker is. Ga je crypto kopen voor de lange termijn of wil je gaan daytraden met crypto? Dit speelt allemaal mee bij het uitkiezen van de beste crypto broker voor jou. Hieronder vind je een lijstje waar je onder andere naar kunt kijken bij het vergelijken van brokers en het kiezen van een cryptocurrency broker. 

 • Hoeveel altcoins biedt de cryptocurrency broker aan?
 • Zijn de cryptomunten die de broker aanbiedt interessant? 
 • Hoe hoog zijn de fees. Betaal je per transactie een vast bedrag of percentage?
 • Biedt de broker een mobiele app aan?
 • Wat doet de broker om jouw account veilig te houden. 
 • Biedt de broker ook ‘staking’ aan
 • Zijn de koersen ‘realtime of zit er een vertraging op.
 • Is het mogelijk om op piekmomenten te kunnen handelen?

Dit is wat een broker uniek maakt

In tegenstelling tot een normale beurs zoals de ‘AEX’ die op elke door de weekse dag open gaat om 9 uur en sluit om 5 uur. Blijft de crypto koers altijd open. De crypto koers sluit dus nooit. Hierdoor is het mogelijk dat de koers terwijl dat je slaapt ineens sterk omhoog of omlaag gaat. 

Als je actief wilt handelen in crypto is het daarom belangrijk dat je met speciale tools kan werken. Deze tools geven je de mogelijkheid om bitcoin en andere munten te kopen of te verkopen als de koers een bepaalde prijs raakt. Hieronder staan een aantal van deze tools. 

 • Market order, hierbij koop je direct de selecteerde munt tegen de marktprijs op dat moment. 
 • Limit order, hierbij zet je een prijs vast waarvoor je de geselecteerde munt koopt of verkoopt. Zodra dat de munt die prijs bereikt wordt de koop of verkooporder voltooid. 
 • Stop loss, zodra dat de munt onder de gekochte prijs dreigt te gaan wordt hij verkocht. Hierdoor maak je geen verlies maar dus ook geen winst. 
 • Take profit, dit is een winst order. Zodra dat de door jou bepaalde winst is behaald verkoopt hij de munten en pak jij de winst. 

Aanbod aan crypto

Er zijn tegenwoordig veel altcoins op de markt waardoor het lastig is om de juiste te kopen. Ook bieden niet alle crypto brokers de altcoins aan die jij wilt. Zo kun je bijvoorbeeld de Binance coin niet overal kopen. Hetzelfde geldt voor Ethereum, Cardano, Chainlink, Ripple, Tether en nog meer!

Anycoin Direct

Een van de brokers waar je uit kunt kiezen is Anycoin Direct. Anycoin Direct is een digitale crypto broker waar je de grootste coins kunt kopen. Er zijn momenteel 25 verschillende coins die je hier kunt kopen. Natuurlijk kun je Bitcoin kopen, maar denk ook aan verschillende altcoins als Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Dash (DASH) en nog veel meer. Bezoek snel de website als je meer wilt weten over deze crypto broker.

Kies voor Anycoin Direct als jouw crypto broker!

Kies de beste crypto broker

Nadat je antwoorden hebt gevonden op je vragen is het mogelijk om voor jezelf de keuze te maken wat de beste crypto broker is voor jou. Je kunt na het aanmelden, bij de door jou gekozen beste crypto broker, direct aan de slag met verhandelen van verschillende crypto munten. Begin vandaag nog met geld verdienen met crypto bij Kraken!