Ben jij ook klaar met het feit dat je bijna geen rentes meer ontvangt over je spaargeld? Dan ben je niet alleen! Veel mensen zijn op zoek naar nieuwe manieren van passief geld verdienen door beleggen.

Wil je wat extra geld verdienen voor je pensioen of wil je gewoon wat extra bij verdienen? Dit kan allemaal met het beleggen met bijvoorbeeld eToro.

Tegenwoordig zijn er wel veel brokers waar je uit kunt kiezen. eToro is ook één van deze vele brokers. We leggen je in dit artikel uit wat eToro doet en wat het voor jou kan betekenen. Lees daarom snel alles over de online broker eToro.

Wat je moet weten over eToro

Voordat je gaat beleggen met eToro zijn er enkele dingen je moet weten. We willen namelijk dat je de juiste informatie over eToro krijgt. Zo zullen we eerst met het ‘slechte’ nieuws beginnen. Je kunt namelijk niet met iDeal geld storten, omdat het geen Nederlandse broker is. Maar als je een credit card hebt, is er dus niets aan de hand.

Een groot voordeel van eToro beleggen is dat je een demoaccount gemakkelijk kunt aanmaken. Met dit demoaccount kun je risicoloos beleggen en alvast ervaring op doen binnen de aandelenmarkt.

Producten van eToro beleggen

Je kunt met eToro online beleggen op verschillende manieren. Je bent zo niet verplicht om te online handelen binnen één specifieke tak. Een van de unieke punten van deze specifieke broker is dat je bij hun kunt handelen in cryptovaluta.

Veel brokers zijn alleen maar gespecificeerd in cryptovaluta’s, maar niet in aandelen of CFD’s. Hierdoor heb je één centrale broker waarbij je alles kan handelen. De producten waar je in kunt beleggen bij eToro zijn:

  • Aandelen en ETF’s
  • Cryptovaluta’s
  • Handel in CFD’s

Diensten eToro beleggen

Met eToro beleggen kun je gebruik maken van verschillende platformen om mee te handelen. Dit maakt het voor jou een stuk gemakkelijker als gebruiker, omdat je niet vast zit aan een bepaalde locatie om te handelen. De mogelijkheden van diensten worden hieronder even uitgelegd.

eToro WebTrader

Met de eToro WebTrader heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt. Je krijgt duidelijke grafieken, actueel nieuws over de aandelenmarkt en een groot aanbod aan technische indicatoren. Daarnaast is de WebTrader zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt op basis van eerdere ervaringen van beleggers.

Binnen deze WebTrader kun je ook gebruik maken van de CopyTrader. Over deze CopyTrader lees je straks meer. Het is namelijk een ideale functie voor beginnende beleggers.

eToro Openbook

De eToro openbook is een social media platform gemaakt voor beleggers. Het is een mix tussen Facebook en Twitter waar alle informatie gerelateerd aan CFD’s is te vinden. Je kunt verschillende professionals volgen, maar ook jouw eigen strategieën delen. 

Mobile Trader van eToro beleggen

De naam zegt eigenlijk al waarvoor dit platform moet dienen. Met de mobile trader van eToro kun je overal ter wereld op je mobiele telefoon beleggen via eToro. Het ideale aan deze mobile trader app is dat je ook op je telefoon de eToro openbook kunt gebruiken. Hierdoor kun je overal waar je wilt beleggen.

eToro is er ook voor beginners

Ben jij net begonnen met beleggen en vind je het nog allemaal wat moeilijk? Geen probleem, want met eToro beleggen kun je gebruik maken van de CopyTrader. Met de CopyTrader kun je direct zien wat de professionals doen en dit gemakkelijk kopiëren.

De CopyTrader van eToro beleggen is gemaakt voor de beginners die echt graag willen handelen, maar ook nog moeten leren van de professionals. Door inzicht te krijgen in hoe de professionals beleggen, leer je zelf ook hoe je moet beleggen. Daarnaast kun je er altijd voor kiezen om te vertrouwen op deze professionals en hun handelingen te kopiëren. Dit is echter wel heel erg risicovol.