Een van de vele brokers die beschikbaar zijn in Nederland is Nationale Nederlanden beleggen. Maar wat doen zij allemaal? Waarom zou je voor Nationale Nederlanden moeten kiezen?

Dit zijn allemaal goede vragen die wij voor jou gaan beantwoorden in dit artikel. We weten namelijk dat het lastig kan zijn om die eerste stap te zetten met beleggen. Lees snel verder over de mogelijkheden met Nationale Nederlanden beleggen.

Beheerd beleggen met Nationale Nederlanden

Een van de producten die Nationale Nederlanden aanbiedt, is het beheerd beleggen. Beheerd beleggen is geschikt voor iedereen die zelf niet genoeg kennis heeft over beleggen, maar wel wilt gaan beleggen. 

Om welke reden je ook wilt beleggen met Nationale Nederlanden wordt het mogelijk gemaakt. Zo kun je instappen wanneer je wilt, ongeacht de kennis die je beschikt over beleggen. Hieronder vind je meer specifiekere informatie over het beheerd beleggen.

Wat houdt beheerd beleggen nou eigenlijk in?

Met beheerd beleggen laat je het beleggen aan de echte beleggingsexperts over. Zij hebben jaren ervaring binnen de markt. Dit zorgt dus ook voor minder risico’s, tenzij je er zelf voor kiest om meer risico te nemen. 

Je kunt namelijk wel zelf bepalen hoeveel risico deze beleggingsexperts moeten nemen voor jou. Als je bijvoorbeeld meer rendement wilt, kun je er voor kiezen om meer risico te nemen. Wil je gewoon stabiel rendement opbouwen? Zorg er dan voor dat de experts zo min mogelijk risico voor je nemen.

Kosten beheerd beleggen

Natuurlijk komen er wel kosten bij kijken als je voor je laat beleggen. Gelukkig krijg je bij Nationale Nederlanden beleggen de keuze uit verschillende opties. Zo kun je zelf bepalen wat jij het beste vindt werken en ben je niet afhankelijk van een vast pakket.

Je kunt namelijk kiezen voor het instappen met €50,- per maand of instappen met €1.000,-. Je betaalt daarnaast 2,53% beheerkosten over het bedrag dat je stort en beheert op je account. De vorm van beleggen heeft ook invloed op de beheerkosten. Als je offensief gaat beleggen, betaal je meer beheerkosten dan wanneer je defensief gaat beleggen.

Waarom beleggen met Nationale Nederlanden?

Nu je wat meer weet over de producten die Nationale Nederlanden aanbiedt, vertellen we ook even op welke manieren Nationale Nederlanden beleggen. Het krijgen van een hoog rendement is namelijk super fijn, maar het moet wel op een maatschappelijk verantwoordelijke manier gaan. Dit is ook waar Nationale Nederlanden voor staat. Enkele redenen waarom je voor je voor Nationale Nederlanden beleggen zou kunnen kiezen zijn:

  • Het krijgen van kwaliteit persoonlijke service
  • Beleggen gepast voor elke fase in je leven
  • Gefocust op oplossingen van nu