Je hoort steeds meer over beleggen en wilt ook gaan beginnen, maar waar moet je zoeken? Je weet zelf ook dat de spaarrente tegenwoordig heel laag is en daarom iets anders moet zoeken.

Beleggen is een goed alternatief voor sparen, maar waar ga je beleggen? We gaan je hier uitleggen wat ASN beleggen inhoudt en misschien is het wel iets voor jou! Lees snel verder om alles over ASN beleggen te weten te komen.

Over ASN Bank

ASN Bank is in 1960 opgericht. Ze werken met 175 werknemers elke dag om de wereld een stukje mooier te maken. Zo is ASN Bank een van de banken die denkt aan opbouw in plaats van roofbouw.

Ze investeren geld van klanten in een nieuwe, duurzame wereld met oog voor mens, dier en natuur. Vanuit deze missie en visie zijn ze al 60 jaar keihard bezig en met grote successen.

ASN duurzaam beleggen

Wanneer je echt voor duurzaamheid gaat, ga je voor ASN duurzaam beleggen. Zoals eerder benoemd houdt ASN zich volledig bezig met duurzaamheid van de wereld. Zo doet ASN Beleggen op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Als een van de eerste zijn zij een echte pionier op het gebied van winstgevend duurzaam beleggen. Het ASN duurzaam beleggen betekend niet direct dat het niet winstgevend is. Op een succesvolle wijze weten zij zowel de economie op een duurzame manier te stimuleren als rendement te behalen voor klanten.

Waarom ASN Bank Beleggen?

Er zijn meerdere redenen waarom je zou kunnen kiezen voor ASN Beleggen. Zo weten we nu dat ASN Beleggen zich heel erg inzet voor duurzaamheid, maar ook voor hoog rendement voor klanten.

Bij ASN Beleggen kun je terecht als je zowel een beginnende belegger bent als wanneer je een ervaren belegger bent. Want ook voor beginnende beleggers moet het mogelijk zijn om te kunnen beleggen. De fondsmanager zorgt ervoor dat het geld dat jij investeert goed wordt gespreid. Hier later meer informatie over. 

Daarnaast kun je ook beleggen met kleine bedragen. Hierdoor hoef je geen grote bedragen te investeren wanneer je begint met investeren. Ook kleine bedragen kunnen een goed rendement opleveren.

Hoe wil je beleggen?

Als je gaat beleggen bij ASN bank heb je meerdere opties om uit te kiezen. Zo kun je als ervaren belegger uit de voeten, maar ook als beginnende belegger. Hoe je wilt beleggen wordt aan jou overgelaten. Hieronder staan enkele mogelijkheden waaruit je kunt kiezen wanneer je gaat beleggen bij ASN bank.

ASN Beleggingsrekening

Voordat je gaat beleggen bij ASN open je een ASN Beleggingsrekening. Via deze ASN bank beleggingsrekening kun je gemakkelijk zelf al je beleggingen bij houden via de ASN app. Je kunt wanneer je deze app gedownload hebt en de ASN beleggingsrekening hebt geopend kiezen voor een aantal beleggingsmogelijkheden. Je hebt dus genoeg keuze als belegger bij ASN. De mogelijkheden zijn als volgt;

ASN Doelbeleggen

ASN doelbeleggen is een makkelijke manier om jouw geld door ASN te laten beleggen. Zij proberen er zoveel mogelijk rendement uit te halen voor jou. Het enige wat jij moet doen is bepalen hoeveel geld je belegt, welk risico je loopt en welk deel je wilt sparen.

Daarnaast kun je wanneer je kiest voor ASN doelbeleggen ook zelf bepalen hoe lang je dit gaat doen. Het ASN doelbeleggen is ook bekend als beheerd beleggen bij andere brokers. Het mooie van dit allemaal is dat je het gemakkelijk kunt regelen via de ASN Beleggen app.